1 kunstenaar 1 dag € 380, =
1 kunstenaar 1 dagdeel € 200, =

Materiaalkosten afhankelijk van soort atelier, € 1,= tot € 3,= per leerling
Materiaalvervoer (alleen bij grote ateliers): kostprijs
Voor ateliers buiten Amsterdam brengen we reiskosten in rekening.

Prijzen zijn inclusief organisatie- en administratiekosten, exclusief materiaalkosten. Vrijgesteld van btw, prijzen geldig tot 1 januari 2024

Meer weten over lesduur, groepsgrootte, materialen en thema's? We doen graag een aanbod op maat!
Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 020 244 1661.

 

Hoeveel kunstenaars
voor hoeveel deelnemers?

Lijm-lab hecht groot belang aan individuele aandacht voor elk kind. Vandaar dat we werken in kleine groepen, of met twee kunstenaars voor de klas. Bij de 'grote' ateliers, zoals de Waterspeelplaats, Spelen met licht, Kartonstad en het Lappenlab, zijn er ten minste 2 kunstenaars nodig om het atelier op te bouwen.

Materiaal

Wilt u graag een atelier over een bepaald thema? Lijm-lab bedenkt graag workshops op maat. Reken dan wel op extra kosten voor de voorbereiding. Aan de andere kant: we hebben meer thema's dan we op deze site laten zien.

Blijvend kunstwerk

Met de kinderen een blijvend kunstwerk maken voor in de school? Reken dan op (veel) hogere materiaalkosten. Het werk moet immers langer mee dan een paar weken. Bovendien zijn er eisen aan de brandveiligheid en andere wettelijk verplichte veiligheidsvoorschriften. Daarnaast is er extra tijd nodig voor presentatie en installatie van het werk, afhankelijk van het type kunstwerk en de plaats waar het moet komen. Prijs vanaf € 4000, =.
Bel ons voor een voorstel en offerte op maat: 020  244 1661