Lijm-lab Ateliers zijn er niet alleen op scholen, maar ook in de buurt, voor volwassenen en kinderen. Een eenmalige workshop, een wekelijkse cursus, of een buurtevenement op maat. Je vindt ons in Amsterdam-Noord.

 

DATxLijm-lab Textielspeelplaats

Deze meivakantie gaan we op bezoek bij de DAT!school. We gaan op reis en nemen mee: koffers vol lappen en lapjes, stokken, wol, draad, karton en nog veel meer. Wat gaan we daarmee doen? Verkleden, huttenbouwen, bijzondere dingen maken! Doe je mee?

Zoek gekke lappen uit, maak van jezelf een mummie, een tijgerprinses of een piraat met een kwispelstaart en verzin je eigen verhaal. Bouw een hut, een lekker warm nest, een lappenmand. Maak met kleine draadjes en de mooiste lapjes iets bijzonders, voor jezelf of voor iemand anders. Knopen, borduren, weven, wikkelen: het kan en mag allemaal.

WAT, WAAR, WANNEER
zondag 30 april 10.00 – 12.00 u voor 4-7 jaar
zondag 30 april 13.00 – 15.00 u voor 8-12 jaar
woensdag 3 mei 10.00 – 12.00 u voor 4-7 jaar
woensdag 3 mei 13,00 – 15.00 u voor 8-12 jaar
DAT!school, Buikslotermeerplein 101C (ingang bij de parkeerplaats naast Pathé Noord)
Kosten: 10 euro, 3 euro met stadspas
Schrijf je in met dit inschrijfformulier

logo DAT!school
weven met textielfoto textielspeelplaats

Kunstwerkplaats Bouwen

Bouwen, maken, schilderen, boetseren: in de Kunstwerkplaats nodigen we je uit je eigen ideeën vorm te geven. Je werkt met hout, karton, verf, klei, houtskool, papier, draad of stof. Al spelend met het materiaal bedenk je vanzelf wat je wilt maken. Je mag het helemaal zelf weten, of afkijken bij kunstenaars en andere makers. Onder begeleiding van kunstenaar Lucas Lelieveld van Lijm-lab.

WAT, WAAR, WANNEER
21 maart 2023 t/m 11 juli 2023
dinsdag 15:30-17:00 uur
voor groep 3 t/m 8
de Rietwijker,
Parlevinker 9, Amsterdam
Kom meedoen, inschrijven is niet nodig. De Kunstwerkplaats is gratis.

Deze wijkclub wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Wijsneus .

Image