Home » In de buurt

In de buurt

Lijm-lab geeft niet alleen kunsteducatie op scholen, maar ook in de buurt, aan volwassenen en kinderen. Een eenmalige workshop, een wekelijkse cursus, of een buurtevenement op maat. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende plaatsen in Amsterdam-Noord. Bekijk het programma onder de foto’s.

Buurtproject: De vriendschapstafel voor het Lightfestival. Met de Poolschool voor stichting Schoolbuurtwerk
Buurtproject: Pak maar uit- een bouwschutting voor het Buikslotermeerplein
Buurtproject: Het wonderkabinet op het Mosveld

Familie-ateliers in de Ceuvel

Creatief bezig zijn is fijn, samen met je (klein)kind, je vader of moeder, je hele familie is het nog leuker! Lijm-lab organiseert twee familie-ateliers in de Ceuvel, speeltuin voor innovatie en creativiteit.

Familie-atelier Tekenen

In het eerste familie-atelier gaan we samen een ochtend tekenen en spelen met materiaal. En ouders mogen net zo veel spelen als kinderen! Wanneer? Op zondag 25 november van 11.00 tot 12.30. Lees verder en meld je aan. >>

Familie-atelier Spelen met licht

Het tweede familie-atelier, in de kerstvakantie, gaat over spelen met licht en schaduw. Ook dit atelier is voor ouders en kinderen. Op donderdag 27 december van 11.00 tot 12.30. Lees verder en meld je aan. >>


Kunstprojecten op maat in Amsterdam-Noord

Voor buurtorganisaties, stichtingen, woningbouwverenigingen, gemeenten, musea maakt Lijm-lab speciale programma’s op maat. Met als eindresultaat een tijdelijk of permanent kunstwerk waaraan zoveel mogelijk mensen hebben gewerkt. Door mee te denken en mee te doen.

…in Amsterdam Oud-Noord

Voor Stichting Waterlandse Vloed een project voor de herdenking van de Waterlandse Vloed: Water naar de Zee dragen.

… in het Noorderpark

Voor de Noorderparkkamer ontwikkelden we het Wonderkabinet.

…in Tuindorp Oostzaan

Voor Woningcorporatie Ymere bedachten we samen met bewoners een speelplaats voor de allerkleinsten: Het Eilandenrijk.