Help Lijm-lab aan nieuwe zagen

Timmeren, bouwen, spelen met water, tekenen in de natuur: deze zomer wil Lijm-lab weer de buurt in met creatieve workshops voor iedereen die lang genoeg binnen heeft gezeten. Voor die workshops willen we graag extra gereedschap aanschaffen en daarvoor vragen we je steun. Met een kleine bijdrage zorg je ervoor dat meer kinderen plezier kunnen beleven aan onze activiteiten.

Hoe? We komen niet zelf langs met de pet, maar doen mee aan de jaarlijkse collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Van 28 mei tot en met 5 juni halen meer dan 1000 organisaties in het hele land geld op voor hun cultuur- of natuurinitiatief. Lijm-lab ook. Het is een mobiele collecte: via appjes, mailtjes en social media.

Scan de QR-code om een donatie te doen aan het Cultuurfonds, die geeft het weer aan Lijm-lab. Of volg deze link: Mobiele collecte Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bij voorbaat veel dank voor je bijdrage, namens alle kinderen en volwassenen die graag timmeren, bouwen, ontdekken, tekenen, slopen, spelen en maken!